SUND OG RASK – UDEN SYNTETISKE KEMIKALIER

For at give dig muligheden for selv at tage kontrollen over din sundhed og dit helbred, har Young Living omhyggeligt udviklet en række æteriske olier, naturlige vitaminer og produkter designet til at hjælpe dig med at leve et afbalanceret og sundt liv. Young Living tilbyder en lang række produkter til at understøtte alle aspekter af din krops systemer. Disse produkter indeholder alle æteriske olier. Forskningsresultater viser at kosttilskud med æteriske olier bliver optaget bedre og hurtigere end kosttilskud uden æteriske olier.

Rene æteriske olier rummer så mange muligheder og fordele og bliver brugt til at forbedre hverdagen for mange millioner af mennesker verden over. De kan give støtte til kroppens systemer feks. Knoglesystemet, blodcirkulationen, hormonsystemet, luftvejssystemet og dit immunsystem.

De støtter også hjernen, sindet og en sund vægt. De kan være en god hjælp til koncentration, søvn, eller når du har brug for at blive opløftet efter en lang stressfyldt arbejdsdag.

YLs eksklusive sortiment af multivitaminer sikrer, at du opfyldes med alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der er nødvendige for optimal fysisk sundhed.

Antioxidant Support

Antioxidanter spiller en afgørende rolle i dit helbred og hjælper med at fremme lang levetid. Kroppen styrkes af den tydelige effekt fra de essentielle olieinfunderede produkter.

Flydende ernæringsprodukter

Få flydende ernæring på farten. Disse produkter er pakket med en super blanding af næringsstoffer fra naturen og giver vores kraftfulde drikkevarer et skud af velvære lige, når du har brug for det.

Hjerte-kar-systemet

I Hjerte-kar-systemet, transporterer blodårer blod, som indeholder ilt, kuldioxid, næringsstoffer, affaldsstoffer, osv. Hjertet er musklen, som pumper blodet rund.

Produkter, der understøtter Hjerte-Kar systemet er f.eks. Cypress olie, Mind-Wise, Longivity, OmegaBlue, True Source og mange flere.

Fordøjelsessystemet

Fordøjelsessystemet, nedbryder mad til absorberbare nutrienter, som trænger ind i blodcellerne, hvor det derefter bliver distribueret til kroppens celler.Det mad, som ikke kan nedbrydes, bliver udskilt gennem afføringen.
Produkter, der understøtter Fordøjelsessystemet, er bla. Olier som DiGize, Peppermint og kosttilskud som Detoxzyme, Balance Complete, Life5. Og mange flere.

Det endocrine system

Endokrine system er kirtler der udskiller hormoner, som regulerer forskellige processer såsom vækst, reproduktion og frigørelse af insulin.

Det endocrine system, eller hormonsystemet understøttes af produkter som Progressence Plus, EndoFlex og olier som Rosemary, Clary sage, Ylang Ylang, Black Pepper og Cinnamon Bark.

Immunsystemet

Immunsystemet består af antistoffer, hvide blodceller, proteiner samt vores mandler, thymus, knoglemarv og milt. Systemet beskytter os mod infektioner, da den menneskelige krop er et perfekt miljø for mikrober, bakterier, vira, svampe og parasitter. Immunsystemet forhindrer eller i det mindste mindsker forekomsten af disse ubudne gæster, så vi kan have et optimalt helbred.

Produkter som komplementere immunsystemet er især olieblandingen Thieves, olier som Oregano, og kosttilskud som InnerDefense og ImmuPro.

Integumentære system

Integumentære system former kroppens eksterne lag og beskytter det indre væv fra skader. Huden optager vitamin D og indeholder forskellige føle-receptorer samt olie- og svedkirtler.

Produkter der understøtter det Integumentære system er olier som Lavender, Cederwood, Myrrh og kosttilskud som Sulfurzyme og Essentialzyme.

Lymfatiske system

Lymfesystemet er et helt netværk af bindevæv og organer der primært består af lymfer, lymfekar og lymfeknuder. Mandler, polypper, milt og thymus er alle en del af lymfesystemet. Der findes mellem 600 og 700 lymfeknuder i kroppen som filtrerer lymfevæsken før det returnerer til kredsløbet. Hovedformålet med lymfesystemet er at holde styr på væskestanden i kroppen, skille sig af med bakterier og agere bosted for de hvide blodceller. Lymfevæsken bliver filtreret gennem milten, thymys og lymfeknuderne før det kommer ud i blodet.Det Lymfatiske system opsamler væske, som er sivet ud af blodkarrene. Huser hvide blodceller (lymfocytter), som er en essentiel komponent i immunsystemet.

Produkter som understøtter det Lymfatiske system er olier som Cypress, Lemon, Lemongrass og kosttilskud som MultiGreens


Muskulære system

Fæstnet til knoglerne og skelettet finder vi omkring 700 navngivne muskler, som står for cirka halvdelen af en persons vægt. Hver eneste muskel består af muskelvæv, blodårer, sener og nerver. Muskelvæv findes også inde i hjertet og vores fordøjelsesorganer. Systemet støtter vores bevægelser, så vi er i stand til at gå, snakke, sidde, rejse os op, spise og alle andre daglige funktioner. Systemet hjælper også med at opretholde en sund positur og hjælper blodet og andre væsker med at blive cirkuleret rundt i kroppen.

Produkter der understøtter det muskulære system er Copaiba, Deep Relief, PanAway, NingXiaRed, sulfurzyme, BLM og mange flere.

Nervøse system

Nervesystemet består af to hoveddele: centralnervesystemet og det perifere nervesystem. Her har vi at gøre med hjernen, rygraden og nervefibre der skyder ud fra rygraden til alle dele af kroppen såsom nakken, armene, overkroppen, benene og vores organer. Nervesystemet gør os i stand til at opfatte, forstå og agere i forhold til verden omkring os. Nervesystemet sørger også for kroppens mest vigtige funktioner såsom at trække vejret og fordøjelsen. Nerve systemet er kontrolsystemet, som reagerer på interne og eksterne ændringer. Det kan f.eks. være en temperaturændring som hudens receptorer opfanger og sender informationen og sender videre gennem nerverne til hjernen. Eller omvendt, sender hjernen information til nogle bestemte muskler, som så derefter reagerer.

Produkter der understøtter det Nervesystem er Peppermint, Roman Chamomile, Super B, Omega Blue og mange flere.

Reproduktionssystemet

I reproduktionssystemet sørger testiklerne for at producerer sæd og det mandlige kønshormon testosteron. Æggestokkene producerer æggene og de kvindelige kønshormon østrogen.

Produkter der understøtte det reproduktive system er Ylang Ylang, Dragon Time, Shultran, EndoGize, Jasmin og mange flere.

Respiratoriske system

Det respiratoriske system har med vores luftveje at gøre – næsehulen, bihuler, svælget, strubehovedet, luftrøret, lungerne, membraner og bronkier. Systemet søger for at fordele ilt rundt i hele kroppen samt filtrere og regulere temperaturen og luftfugtigheden af den luft, vi indånder.Det respiratoriske system supplerer konstant blodet med ilt og udskiller den giftige kuldioxid (CO2). Udskillelsen af CO2 og optagningen af ilt foregår i lungerne.

Produkter der understøtter det respiratoriske system er Inner Defense, R.C, Copaiba, Dorado Azul, Super C og mange flere.

Skeletale system

Det Skeletale system beskytter og understøtter kroppens indre organer, samt virker som en understøtningsflade for muskler, som får kroppen til at bevæge sig. Blodceller bliver også skabt inden i knoglerne. Dette system består af knogler, brusk og led, og sammen danner de det menneskelige skelet. Skeletsystemet giver kroppen sin struktur, yder beskyttelse og tillader bevægelse. De 206 knogler i vores krop producerer også blodceller, holder på mineraler og frigiver livsvigtige hormoner.

Produkter der understøtter det Skeletale system er, Wintergreen, PanAway, Ortho Ease, SuperCal, BML, Cypress, Relieve It og mange flere.

Urinvejssystemet

Organerne som hører til under urinvejene er de to nyrer, urinlederne, blæreren og urinrøret. Systemet sørger for at bortlede affaldsstoffer og overskydende vand i form af urin.Urinvejssystemet fjerner kvælstofholdige stoffer fra kroppen. Regulerer vand, elektrolyt og syre-base balancen i blodet.

Produkter der understøtter det Urinvejssystemet er, Fennel, Thyme, ImmunPower, Purification, Thieves, EndoFlex og mange flere.