PERSONLIG PLEJE – UDEN SYNTETISKE KEMIKALIER

Et voksent menneske påfører ca. 300 kemikalier til sin krop hver eneste dag, og 80 af dem allerede inden morgenmaden. Disse kemikalier kommer fra sæbe, tandpasta, makeup, shampoo og andre hårprodukter.
Andre ting i hjemmet som toiletrens, opvaskemiddel, luftfrisker, rengøringsmiddel, vaskepulver, stearinlys osv. indeholder mange kemikalier og kan være medvirkende til at gøre os syge. Produkter baseret på rene æteriske olier er et sundere valg til en sund livstil. De er fuldkommen fri for syntetiske, skadelige kemikalier og kan erstatte alle kemikaliefyldte produkter i dit hjem.

Young Living har et stort udvalg af produkter som f.eks. makeup, skønhedspleje, tandpasta, rengøring, kosttilskud osv., alle baseret på rene æteriske olier.

Når det kommer til skønhed, hvem ved bedre end Moder Natur? Young Livings personlig pleje, hudpleje og skønhedsprodukter – alle infunderet med de reneste æteriske olier – forener naturen med luksus. Produkterne passer til alle aldre og hudtyper. De har stor effekt, er sikre at bruge, og renser og fugter effektivt.

ART serien – Naturlig fugt til din hud

Young Living har udviklet flere produkter, der kan supplere din rene livsstil uden kemikalier.
Uanset hvad din hud har brug for, vil Young Livings ART®-serie være noget for dig. Fra deres specielt formulerede ART Skin Care System til den dybdevirkende Sheerlumé ™ ansigtscreme er ART designet til at frembringe din naturlige skønhed.

Ansigtspleje

Young Livings hudplejeprodukter forener botaniske og essentielle olieingredienser til at understøtte og forbedre udseendet af din hud. Denne serie tilbyder vigtige hudplejeløsninger til alle hudtyper med produkter, der er fagligt formuleret til at hjælpe din hud til at blive sund og glat.

Hårpleje

Alle Young Livings hårplejeprodukter er baseret på rene plantebaserede ingredienser og er meget effektive. Du opnår en rig aromaterapeutisk oplevelse samtidig med, at dit hår bliver rent og blødt. Produkterne er lavet med sikre, plantebaserede ingredienser, som hele familien kan nyde fordelene og duften af.

Tandpleje

Sunde tænder starter med produkter, der rengør uden skadelige kemikalier. Opdag sikre og effektive alternativer til oral sundhed med Young Livings essentielle olie-baserede tandplejeprodukter.

Kropspleje

Med Young Livings oliebaserede produkter, fra deodoranter til ”after-workout”-geler, gør disse målrettede wellness-løsninger, med rene ingredienser, det nemmere for dig, at tage dig af din krop uden at gå på kompromis.

Fugtighedscreme

Giv din hud den pleje, den har brug for, med Young Livings hudlotions og fugtighedscremer. Lavet med æteriske olier af terapeutisk kvalitet, tager Young Livings produkter sig af din huds behov, så den forbliver sund og velfungerende.

Sæbe og showergel

Bliv helt ren med æteriske olier. Fra at vaske dine hænder til dit daglige brusebad, er Young Livings håndsæber og showergels effektive og skånsomme for du og din families hud.

Makeup

Føl dig selvsikker – uden at gå på kompromis – med Savvy Minerals™ fra Young Living. Denne mineralbaserede makeupserie kombinerer formler med rene ingredienser, så du kan understøtte din naturlige skønhed uden at slække på dine standarder. Med et udvalg af nuancer og farver kan du finde de perfekte produkter, der passer til dig og din hud.

Til mænd

Young Livings serie specielt udviklet til mænd med barberings- og plejeprodukter indeholder naturligt afledte ingredienser og rene æteriske olier. Produkterne indeholder alt, hvad en travl mand har brug for, til pleje af ansigt og krop, og giver en ren ”top til tå” naturlig selvtillid.