Hvorfor Young Living

Young Living er en internationalt anerkendt og respekteret producent af æteriske olier og relaterede produkter. Udgangspunktet er verdens reneste æteriske olier og olieinfusionerede produkter, sammen med et enestående engagement for naturen og verden ude omkring. Young Living er ledende i en global, målrettet wellness revolution, der præger tiden i dag.

Young Living sætter standarden for renheden af æteriske olier og deres ægthed ved omhyggeligt at overvåge produktion af deres æteriske olier gennem deres unikke Seed to Seal®-proces. Fra det tidspunkt frøet er plantet indtil olien er forseglet i flasken, anvender de de strengeste kvalitetskontroller, der er mulige, og sørger for at du får æteriske olier præcis som naturen har til hensigt. Den eksklusive Young Living Seed to Seal proces omfatter fem omhyggelige trin:

Step 1: De frø, Young Living bruger, er udvalgt for deres videnskabeligt beviste evne til at vokse til planter med de højest mulige niveauer af bioaktive forbindelser.

Step 2: Dyrkningen af planterne på Young Livings gårde, der ligger rundt omkring på kloden, er dedikeret til perfektionering af ansvarlig og bæredygtig dyrknings- og høstningsmetoder. Alle planter dyrkes organisk uden kemiske pesticider og gødninger.

Step 3: Young Living bruger en blid, proprietær teknik til dampudvinding af æteriske olier. Olier er destilleret ved lav temperatur og lavt tryk for at sikre at alle de værdifulde plantebestanddele forbliver intakt. Der tilsættes ingen kemikalier på noget stadium under eller efter destillation.

Step 4: Hvert parti olie testes internt og af uafhængige tredjeparts laboratorier, som bruger avanceret udstyr til at sikre at ingen kemikalier er til stede i olierne, og at olierne opfylder strenge specifikationer, overstiger internationale standarder, og indeholder de optimale niveauer af naturlige bioaktive forbindelser for at opfylde en terapeutisk grad.

Step 5: Hver æterisk olie er nøje aftappet og mærket ved brug af state-of- the-art udstyr.

Forskellige grader indenfor Æteriske Olier

Ikke alle olier skabes på samme måde. Folk ofte spørg, hvorfor de ikke ser de samme resultater med olier fra helsekostforretninger eller lignende, sammenlignet med Young Livings olier. Der er meget hype om æteriske olier disse dage, hvor mange virksomheder hopper med på olierne vognen. Man kan spørge sig følgende: Certificering – Er 100% rent rent faktisk rent?, Er økologisk det samme som terapeutisk grad?, Er alle mærker af terapeutisk grad det samme?

Hvordan er YL olierne anderledes end olier fra helsekostforretninger eller andre steder? De fleste gængse oliermærker er ikke af samme renhed. Unge levende olier er terapeutiske grade olier. Andre mærker kan dufte dejligt, men hvad er inde i flasken? De fleste olier på markedet er blevet manipuleret ved tilsætning af kemikalier, der enten ændre deres duft eller udvide deres udbytte for at gøre dem billigere. Disse olier vil ikke give samme resultat som olie med en terapeutisk grad. For eksempel Lavendel. I dag udvindes den populære lavendelolie af en plante kaldet lavandin (en hybrid lavendel). De fleste virksomheder manipulerer planten under destillation ved opvarmning af lavandinen og derved fordamper kamferen heri. Herefter iblandes et syntetisk linalylacetat for kemisk at forbedre duften. Så sælges olien som lavendel olie – dette kaldes forfalskning. De fleste forbrugere kender ikke forskellen og køber billig ”lavendel” olie i butikker. Forfalskede olier, der iblandes med syntetisk kemiske forlængere kan være meget skadelige for kroppen og kan forårsager udslæt, forbrændinger og hudirritation. Fælles additiver kan forårsage allergiske reaktioner, foruden at være uden nogen terapeutisk virkninger.

Nogle mennesker vælger at købe æteriske olier fra helsekostbutikken og bliver hurtigt skuffet over resultaterne af disse olier. Desværre opgiver nogle mennesker æteriske olier efter disse oplevelser. Det er dog ikke de æteriske olier i sig selv, der er problemet. Det er et spørgsmål om, kvaliteten af de olier, der anvendes. De fleste af de folk, der bliver skuffede, er dem der anvender olier fra helsekost forretninger i stedet for olier af terapeutiske grad.

Terapeutiske Grade Olier

Når Young Living bruger termen terapeutisk grad, betyder det, at følgende standarder overholdes:

– Planter dyrkes ved hjælp af økologisk landbrugsmetoder uden brug af kemikalier, pesticider eller gødninger

– Den korrekte art og genus af frøet anvendes til planten (mange virksomheder bruger hybrid planter af den forkerte art)

– Olierne destilleres uden tilsætning af kemikalier

– Ingen kemikalier tilsættes efter destillation

– Olien er ikke manipuleret eller ændret på nogen måde under eller efter destillation

– Olierne destilleres ved lav temperatur og lavt tryk i det nødvendige tidsrum, for den enkelte plante at afgive den højeste gavnlige styrke af naturlige kemiske bestanddele – destillationstiden varierer for hver plante. Hvorfor er dette vigtigt? Nøglen til at producere en æterisk olie af terapeutisk grad, er at bevare så mange af de delikate aromatiske komponenter indenfor olien som muligt. Følsomme aromatiske komponenter ødelægges nemt af høje temperatur og af tryk.

Hvorfor er prisen anderledes end olier fra butikker?

Det kommer an på, hvad der er i flasken. Young Living olier er 100% rene planteolier, med intet tilføjet og intet taget væk. Young Living investerer i deres egne gårde, investere i at teste deres olier og investere i forskning for at sikre at olier af højeste kvalitet, er tilgængelige. Der er billigere måder, at producere æteriske olier på, f.eks. kan andre virksomheder gøre det ved at bruge syntetiske kemikalier, opløsningsmidler og destillationsteknikker, som øger deres udbytte og derved reducere deres pris.

Young Living vil ikke gå på kompromis med kvaliteten.