Æteriske olier fra Young Living er meget mere end blot dufte.

Onedropper har valgt dette mærke fordi kvaliteten og standarden er den højste i verden, så høj at de også har en hel serie der er godkendt til invortes brug. Firmaet har bl.a. et hospital i Equador, hvor der behandles med olierne.

Sådan bruges olierne:
Du kan bruge de æteriske olier ved simpelthen at dufte til dem (inhalation) eller smøre dem på huden (topical application), i cremer, som perfume, til rengøring og (invortes) til madlavning.

Inhalation:
Ved at inhalere de æteriske olier højner du sanserne, hvilket kan give en positiv effekt. Du kan enten inhalere olien direkte fra flasken, du kan putte et par dråber olie i en diffuser (speciel aromalampe fra Young Living) eller putte et par dråber olie i en skål med varmt vand og dække dit hoved og skål under et klæde, hvorefter du trækker vejret dybt og langsomt.

Topical application:
De fleste æteriske olier er sikre at bruge direkte på huden, men det anbefales at spæde op med en vegetabilsk olie. Dryp det ønskede antal dråber på din hud (evt. sammen med en vegetabilsk olie) og masser det blidt ind i huden med cirkulære bevægelser.

Invortes:
Young Living har som de eneste på marked også en hel serie du kan bruge invortes I dine drikke og til madlavning.

Bemærk at du altid skal læse hver enkelt olies flaskeetiket før brug.
Olierne er meget potente og nogle kan være irriterende for din hud. Hvis irritationer opstår, skal du altid spæde op med en vegetabilsk olie – aldrig vand! Der er et sæt forholdsregler, som er vigtige når du burger æretiske olier, dem kan du læse nedenfor.

FORHOLDSREGLER:

Når man bruger æteriske olier, skal man være opmærksom på, at ikke alle olier kan bruges ens. Nedenfor er en lille oversigt over hvilke olier man skal være ekstra opmærksom på at bruge:

  • Alle citrusolier så som Lime, Lemon, Orange osv. er photosensitive, hvilket vil sige, at såfremt man kommer citrus æterisk olie på huden, bør dette område ikke udsættes for direkte UV lys eller sollys i op til 72 timer.
  • Wintergreen, Longevity, Di-Gize, Rosemay, Peppermint mm. bør ikke bruges af børn under 5 år.
  • Wintergreen, Breath again Roll-on, PanAway, Raven, R.C., Thieves mm. bør ikke bruges af børn under 18 måneder.
  • Basil, Rosemary, Sage, Wintergreen mm. bør ikke anvendes under graviditet.
  • Peppermint, Rosemary, Sage, Thyme mm. er olier som bør bruges med forsigtighed af personer med forhøjet blodtryk. Fortynd evt. olierne i lidt vegetabilsk olie så som oliven-, kokos- eller mandelolie.
  • Wintergreen, Rosemary og Basil bør ikke anvendes af personer der har eller er udsat for epileptisk anfald.
  • Clove, Ginger, Wintergreen mm. bør undgås af personer på blodfortyndende medicin.