Hvordan kommer jeg i gang?
Onedropper består af flere Young Living distrubutører over hele landet. Klik her for at se hvem der er tættes på dig. Her kan du også læse lidt om hver især, kontakte os direkte eller simpelthen bare vælge en og derfra bliver du guidet direkte ind på Young Living’s side hvor du kan oprette en konto.

Herfra er det bare at bestille de produkter du ønsker. Det bedste tilbud Young Living har, er helt sikkert ’’Premium starterkittet’’ som omregnet ca. er ½ pris i forhold til hvis du bestiller olier og diffusere separat.

Premium startsætte er en rigtig god start på et mere kemikalifrit liv, her vil du kunne få hjælp til mange af hverdagens udfordringer.

Tjek Premium starts guide ud her i en: Dansk e-bog

Medlem eller kunde?
Når du registrer dig, vil du blive spurgt om du vil være kunde(Customer) eller distributør(Distributor)

Kunder har adgang til Virtual Office( Young Living’s online konto) og kan her bestille en standart ordre til detail pris.

Distributør medlem har også adgang til Virtual Office men betaler altid til en-gros pris som er 24% under Detail pris. Her kan du vælge at bestille en standard ordre eller en Auto Ship ordre med et Essentials Rewards program, hvor der er masser af ekstra rabatter. Uden nogen form for ekstra omkostninger, så det er ikke den store overraskelse at de fleste vælger at oprette sig som distributør.

Hvem er min sponsor og enroller?
Det er som regel den person som har introducerede dig for Young Living, du skal brug deres YL. id. Nummer til at oprette dig. Her på Onedropper hjemmesiden kan du selv finde en distributør som er nærmest dig og som du finder interessant. Kontakt os gerne hvis du er i
tvivl.

Levering
Levering sker som oftes inde for 5 hverdage og via DHL.

Betaling
Betaling kan ske via Master eller Visa debit kort eller Paypal.