JEG VED IKKE om I kan have det på samme måde – om det man laver nu også er det rette?? Man kan have en dårlig dag og tvivle. Det jeg har i hvert fald prøvet, uanset om det drejer sig om, at salg af forsikringer eller når jeg underviser i æteriske olier. D. 07.10.2014 modtager jeg en besked fra Sigrun Hardardottir. Beskeden er både trist men samtidig glædelig. Jeg anede ikke at Sigrun havde fået konstateret kræft og nyheden kom derfor meget bag på mig. Hun skriver dog samtidig at hun har fundet stor hjælp i de æteriske olier og det er denne fantastiske historie jeg ønsker at dele med jer. Denne historie er grunden til at jeg elsker mit job og bliver ved med at udforske og dele min viden om æteriske olier. Læs hendes beretning hér:

“Jeg er lige blevet opereret for brystkræft. Da jeg opdagede tumoren, begyndte jeg med det samme at smøre brystet ind i Sacred Frankincense, Copaiba og senere Lemon æteriske olier fra Young Living. Jeg købte vegetabilske kapsler, og bestilte Copaiba, Idaho Balsam Fir og Frankincense i god tid inden operationen. Jeg tog kapslerne og olierne med på hospitalet og fik hjælp af en sygeplejerske til at fylde dem den første gang. Derefter med to timers mellemrum.

Operationen var hurtig og jeg tog hjem samme dag fra hospitalet, og havde så slugt to kapsler med Frankincense, Copaiba og Balsam Fir, den såkaldte morfin bombe, med to timers mellemrum.Den virker helt vildt godt. Jeg fortsætter i morgen med at lave kapslerne.

Jeg har brugt lejligheden til at afprøve forskellen mellem de almindelige stærke smertestillende, jeg fik hjem fra hospitalet og disse to kapsler med æteriske olier.

Med de almindelige smertestillende brænder det i arret, selvom selve brystet ikke smerter. Olie kapslerne fjerner også den brændende følelse i arret, som gør, at man kan bevæge sig mere normalt, noget der er vigtigt med en brystoperation, ellers bliver skuldre og arme stive i det. Jeg kan stærkt anbefale denne “morfin bombe”.

Idaho Balsam fir giver en dejlig rolig, svævende fornemmelse uden at gør en groggy. Den hæmmer produktionen af kortisol, hvilket fjerner stress og man undgår at spænde i kroppen. Copaiba er smertestillende og beroligende og modvirker hævelser. Frankincense er helende 

D. 23.10.2014:
Hej, Maiken. Jeg fik resultaterne efter operationen. På blot 2 uger var det lykkedes mig at skrumpe tumoren ind fra 2,2 cm i diameter til 1,9 cm ved at dryppe Sacred Frankincense på brystet to gange dagligt. Fantastisk, hva!”

 

DET ER LANGTFRA alle man kan hjælpe, og nogle har mere succes end andre, men med denne lille varmende historie, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg elsker mit arbejde – at hjælpe andre til at få det bedre med et naturligt alternativ!