Jeg vågnede op her til morgen og kunne bare mærke, at der er en forkølelse på vej. I kender det nok alle sammen – øjnene er ømme og trætte, hovedet er lidt tungt og dunker. Halsen er blevet omdannet til en række af barberblade, som bestemt ikke er sjove at samarbejde med, når man skal synke! Det er som om, at man til nøds lige har lyst til at kæmpe sit mundvand ned, og kun fordi man ikke har andet valg, for at bo på toilettet, for at komme af med ens mundvand er heller ikke ligefrem sagen. Jeg valgte straks at pakke mit “VINTERKIT” ud, for at gå ALL IN på support til kroppen! Jeg har efterhånden, grundet min lange liv med sygdom, fundet ud af, at dette kit er det bedste for mig, når jeg rammer en vinterudfordring som denne.

Nu tænker I måske, hold da op en omgang.. Og ja jeg er da helt enig! Men intet er godt nok for mig, for når man rammer udfodringen i opløbet, så tager det kun et par dage, så er jeg total klar igen, uden at jeg skal gøre min sofa eller seng med selskab. Jeg mener bare – livet er da for kort til at ligge på langs..

  1. Nå men jeg starter med 30 ml. NingXia Red juice, som er min flydende vitaminpille. Dette tager jeg 3xdagligt for virkelig at give kroppen styrke.
  2. Derudover drikker jeg min. 1L te i løbet af dagen, da den får mine barberblade venner til at forsvinde lidt. Slique te er min favorit, da den er mild, sødlig og smager lidt af Chai-te. Til 1L kan du nøjes med 1 tebrev, og den er lavet af Jade Oolong te, Kakao, Ocotea, Vanilje æteriske olie og ikke mindst Frankincense pulver. Det siges at være en te i den luksuriøse ende.
  3. Inner Defense tager jeg 3xdagligt før mad, og navnet siger måske sig selv, men yder stor support til kroppens immunforsvar og luftveje, samt laver et miljø for kroppen som ikke er gavnligt for svampe. Den indeholder bl.a. Kokosolie og æteriske olier som Lemongras, Oregano, Nellike, Lemon, Rosmarin, Eucalyptus, Kanel og Timian.
  4. Det er vigtigt at sørge for at ens tarmflora altid har det godt og derfor er Life 5 et hverdagsmust! Jeg tager dem dagligt, men i denne periode øges dosis til 2xdagligt.
  5. Diffusseren (den træting der er på billedet) kører konstant med Thieves, som er en blanding af forskellige æteriske olier, der specielt er formuleret til vinterens små udfordringer!
  6. Jeg elsker også at smøre en dråbe på af Thieves på halsen sammen med Peppermint, for at berolige den. Nogle gange kan jeg også lige finde på at skylde min mund i dem, ved lige at slikke en enkelt dråbe af håndryggen. De kæmper en sej kamp, mod de her kære barberblade, som virkelig får tæsk af disse potente soldater.
  7. Lemon æterisk olie er en ven til din lever, og derfor kommer jeg også et par dråber under hver fod flere gange dagligt. Fødderne er hér vi lettest optager olierne, og derfor kan jeg ligeledes hér finde på at påføre Thieves olien. Lemon og Peppermint kan ligeledes med fordel komme i diffuseren, da de begge er meget opløftende og energigivende olier.

Så hvis nogen skulle finde på, at gæste mit hjem de næste par dage, så dufter der måske en blanding af citrus, brunkager og mentol… Ja lyder det ikke lækkert?? 🙂