Et nyt kapital starter – tag godt imod Jeanette

For præcis et år siden blev jeg ramt af en stresssygemelding, hvilket har ledt til et mentalt turbulent år for mit vedkommende. Når stressen rammer (og helt uden varsel), ja så tvinges man til at tænke over – hvad livet skal handle om. Sygemeldingen gjorde, at jeg måtte indse, at min tid med de æteriske olier og ONEDROP i det hele taget, skulle have en ende.

Når det er sagt, er det med meget stor begejstring jeg endelig kan annoncere, at Jeanette Mikkelsen overtager ONEDROP og bliver det nye ansigt ud af til for Young Living i Danmark. Efter mange overvejelser, har jeg valgt at overdrage hele min Young Living virksomhed til hende. Hun er en super empatisk og dejlig kvinde, der virkelig fra dag 1 har været begejstret for olierne. Det har været en meget svær beslutning for mig, og trods tankerne har været mange, er jeg helt sikker på det er den rette beslutning for mig. Virksomheden har brug for ny energi, så I alle kan få den hjælp i har fortjent!

 

Hvad så nu…

Jeg glæder mig helt vild, til at følge med på sidelinjen og se hvordan Young Living atter kommer til at blomstre – med hjælp fra alle jer, der ønsker at være med. Jeg ved Jeanette er klar til at lave turné rundt i Danmark, og byd hende endelig på en kop kaffe – bare for at mærke hvor fantastisk en energi og begejstring hun har. Jeg ved hun brygger på nye events og tiltag allerede i år, så spændende nyt kommer til at ske.

Hvad mit liv angår, så er jeg så lykkelig over at kunne fortælle, at jeg skal være MOAR til en lille krudtugle til oktober. Jeg kan ikke vente, og dette er netop også en af grundene til, valget faldt på et salg, for nu kan jeg 100% koncentrere mig om det, jeg i mange år har drømt om.

Derudover blev jeg tilbudt en stilling som vækst- og innovationskonsulent hos Lagersalg.com, hvor jeg startede 15. maj. Hér skal jeg hjælpe med at skabe mere struktur over og videreudvikle virksomheden med fokus på salg. En stilling jeg synes lød så spændende, at jeg ikke kunne modstå. Det er dejligt igen at være omgivet af søde kollegaer med masser af energi, og jeg er glad for, at kunne bruge min erhvervserfaring fra tidligere, herunder min tid med ONEDROP, og ikke mindst min uddannelse PBA i Innovation & Entrepreneurship.

 

Overgang

Frem til d. 7. juni vil der ske en løbende overdragelse af virksomheden,  og ind til da, vil jeg fortsat være på pinden. Det er med både vemod og stor begejstring overdragelsen sker, men jeg håber virkelig, at I vil tage rigtig godt imod Jeanette. Hun er fyldt med drivkraft og energi til, at drive det til noget stort!

Tak for samarbejdet med jer alle! Må I alle have det dejligt, og tag endelig fat på mig, såfremt I er nær Aarhus, så vi kan holde kontakten.

Ha’ det godt!

 

Hilsen en lykkelig mor,
/ Maiken Andreasen

 ———————-

 En hilsen fra Jeanette Mikkelsen:

Først en tak til dig Maiken, fordi du har taget Young Living’s æteriske olier med til Danmark 🙂 Du har gjort et stort stykke arbejde. Først og fremmest lært os, hvor fantastiske de er og ikke mindst spredt budskabet fra Young Living om, at vi kan passe på og hjælpe vor natur, dyr og os selv, helt uden kemi.

Jeg glæder mig rigtig meget til at tage over og dele al den viden, jeg har fået om de æteriske olier de sidste par år. Som jeg ser dem, giver de os en fantastisk mulighed for hjælp til selvhjælp. Jeg vil glæde mig til at samarbejde med en masse er jer, og vil rigtig gerne møde alle, der kunne have interesse i det. Derfor påtænker jeg at tage en tur rundt i Danmark, info kommer senere herom, men ind til da, må I endelig bare tage fat på mig, om end det blot er et hej. Mit telefonnummer er 23 48 94 73.

Når overdragelsen endeligt er fundet sted, vil jeg sende en mere informationsrig mail rundt.

Ha’ det godt så længe!

Glade oliehilsner fra en meget passioneret bruger,
der er så heldig at bo på Oliefabriksvej i Kastrup 🙂
/ Jeanette Mikkelsen