Høje, glade, stolte – kært barn har mange navne, og vi var alle tre ting, da vi forlod OfficeLab.

Vores firmaaftale med kontorfællesskabet OfficeLab blev i går skudt i gang, og vi var både spændte og en smule nervøse for opstarten. OfficeLab inviterede os til at blive en del af virksomhedens serviceaftale, hvor ca. 60 virksomheder holder til huse og har glæde af frisør, zoneterapeut, bilvask og nu også aromaterapi.

Som kick-off tog vi ud med alle vores olier under armen, og var klar til at give gratis behandlinger hele dagen. På den måde kunne de (dem der var interesserede, hurtige og heldige) få et indblik i, hvad vi fremover kommer og tilbyder.

Efter vi var kommet på plads og havde fået hilst på de første virksomheder, så tog dagen hurtigt fart. Flere af de ansatte i virksomhederne på OfficeLab, mente at vi kom som kaldet og nogle havde i længere tid efterspurgt behandlinger af samme slags. Det var en fed velkomst, og vi blev taget imod med glæde og ikke mindst stor interesse. Dagen blev hurtigt fuldt booket, hvilket slet ikke var til at få armene ned over! Alle var glade og tilfredse med deres behandlinger og mange ville rigtig gerne komme igen. Vi kunne ikke have drømt om en bedre start, og vi glæder os vanvittigt til at fortsætte det allerede gode samarbejde med OfficeLab!